årets bästa böcker

|

Detta år har jag läst galet mycket, jag kom upp i hela 24 böcker faktiskt. Jag vet att året inte är över än, men det ser inte ut som att jag kommer hinna läsa ut den bok jag läser nu haha! Men här är mina topp 5 böcker jag läst iår i rätt ordning!

     Britt-Marie var här - Fredrik Backman

Så denna bok är en av de bästa böckerna jag läst under hela min livstid. Jag har faktiskt aldrig skrattat så mycket som när jag läste denna. Min största boksorg iår var när denna tog slut

     Stalker - Lars Kepler

Har faktiskt plöjt mig igenom alla Keplers böcker iår. Har bara den nya ”Playground” kvar, den ser jag fram mot eftersom att det bara kännts som det blir bättre och bättre för varje bok. 

     Sandmannen - Lars Kepler

Kepler är riktigt bra och lyckade med att få in två böcker i mina top 5, läs alla böcker de skrivit bara! Det är värt det!

     Gone girl - Gillian Flynn 

Annorlunda faktiskt, man trodde att man fattade allt men den tvistade sig ordentligt och jag blev faktiskt förvånad ett par gånger om hur storyn tog oväntade vändningar.

     Tyskungen - Camilla Läckberg

Har även plöjt mig igenom en massa böcker av Läckberg, är väl en sucker för deckare helt enkelt. Tyskungen läste jag mestadels i en kanot och den var absolut en av de bästa hon skrivit. 

Ett bra bokår bara, och nu ska jag börja med denna

 Jag har stora förväntningar på denna och såklart framtida böcker jag ska läsa. Folket, läs mer

 

| Allmänt | Kommentera
Upp